VerkkokauppaSendIT NiiniFMNiiniArkki-PRIS

YRITYKSESTÄMME

Panostamme asiakkaiden kokonaisvaltaiseen tyytyväisyyteen

Ensisijainen tavoitteemme on tarjota osaavaa palvelua sekä lisäarvoa asiakkaittemme ydintoimintoihin. Panostamme jokaiseen työhön ja jokaiseen asiakkaaseen, sillä asiakkaittemme tyytyväisyys on liiketoimintamme edellytys. Yritystoiminnan kehittymisen ja laajenemisen taustalla ovat aina asiakkaidemme toiveet ja tarpeet.

Monipuolisen sekä palvelualttiin asiakaspalvelumme lisäksi laatu ja toimitusvarmuus ovat tekijöitä, joista pidämme aina kiinni. Toimitamme sen minkä lupaamme!

 

Suomen Vahvimmat

Kopio Niini Oy kuuluu Suomen Vahvimpiin

Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt Kopio Niini Oy:lle Suomen Vahvimmat 2013 -sertifikaatin. Sertifikaattiin oikeutettu kuuluu Rating Alfa -luottokelpoisuusluokituksen parhaisiin AAA tai AA+ -luokkiin, joihin yltää vain joka kymmenes suomalaisyritys. Sertifikaatti avautuu tästä.

 

Taloustutkimus Oy:
Kopio Niini on toimialansa tunnetuin ja yrityskuvaltaan paras yritys

Taloustutkimus tutkii vuosittain asiakkaiden mielipiteitä kopiointi- ja tulostusalan yrityksistä. Tuoreimman tutkimuksen mukaan Kopio Niini oli taas toimialansa tunnetuin – kolme neljästä yrityspäättäjästä tuntee yrityksen. Myös palvelutarjonnasta Kopio Niini sai vastaajilta parhaat arviot alan muihin yrityksiin verrattuna. Yrityskuvatekijöistä* annettujen kokonaisarvioiden perusteella Kopio Niini oli niin ikään selvä ykkönen.

"Asiakkailta tuleva palaute on meille kaikkein tärkeintä. Jatkuva menestymisemme ulkopuolisissa tutkimuksissa osoittaa, että palvelemme ja kehitämme toimintaamme asiakkaittemme toivomalla tavalla. Tämä on paras mahdollinen kiitos koko henkilökuntamme kovasta työnteosta", kiteyttää Kopio Niinin toimitusjohtaja Katja Niini.

*Yrityskuvatekijät: luotettavuus/toimitusvarmuus, toimitus-/palvelunopeus, hintataso, henkilöstön ammattitaito/asiantuntemus, asiakaspalvelu, palvelutarjonta, palvelujen/toiminnan kehittäminen, yhteydenpito asiakkaisiin ja markkinointiviestintä.

Tiedot perustuvat Taloustutkimus Oy:n tutkimukseen: "Yrityskuvat 2011 Suur-Helsingin vaikutusalueella: Kopiointi- ja tulostuspalvelut". Haastatteluiden toteutusaika elo-lokakuu 2011.