VALTAKUNNALLINEN VAIHDE
Palvelemme arkisin klo 8-17:00

CADS Planner Viewer

Kopio Niini ja Kymdata ovat molemmat buildingSMART Finlandin jäseniä ja teemme yhteistyötä yhteisten asiakkaiden edun vuoksi. Kymdata tarjoaa maksuttoman katseluohjelman CADS Planner Viewerin CAD-kuvien katseluun ja tulostamiseen. Asiakkaidemme pyynnöstä olemme lisänneet ohjelman latausohjeet nyt myös Kopio Niinin nettisivuille.

CADS Planner Viewer –asennukseen ohje

Kymdata Oy on suomalainen CAD-ohjelmistotalo, joka toimii Suomessa ja Baltiassa. Kymdatan kehittämä CADS Planner Electric -ohjelmisto on Suomen käytetyin sähkösuunnitteluohjelmisto taloteknisessä sähkösuunnittelussa ja CADS Planner Hepac -ohjelmisto LVI-suunnittelutoimistoissa (markkinaosuus rakennussähkösuunnittelussa 50 % ja LVI-suunnittelussa 47 %, TNS Gallup 11/2011). Ohjelmistot tukevat täysin myös tietomallipohjaista suunnittelua (BIM), sisältäen mm. kansainvälisesti sertifioidun IFC 2×3 -tiedonsiirron. Ohjelmistojen kehityksessä on huomioitu suomalaiset standardit ja suunnittelukäytännöt. CADS Plannerin erinomainen yhteensopivuus, mm. DWG-tiedostojen suhteen mahdollistaa vanhojen CAD-kuva-arkistojen tehokkaan hyödyntämisen kuin myös sujuvan yhteistyön suunnittelun eri osapuolien kanssa.

Kymdata tarjoaa CAD-suunnitteluun täyden ohjelmistokokonaisuuden sekä niihin liittyvät tuki- ja räätälöintipalvelut. Kolmitasoisesta tuoteperheestä (Lite, Standard, Pro) voi valita omiin tarpeisiin oikeinmitoitetun ohjelmistoratkaisun. Ohjelmistoa voi päivittää tarpeen mukaan – määräaikoihin sidottua päivityspakkoa ei ole, eivätkä ohjelmiston käyttöoikeudet vanhene. Verkkolisenssien avulla lisenssien määrä voidaan optimoida yhtäaikaisen käyttötarpeen perusteella. CADS Planner Viewer on ilmainen ohjelmisto CAD-kuvien katseluun ja tulostamiseen.

CADS Planner Viewer on CAD-kuvien katseluun ja tulostamiseen tarkoitettu ilmaisohjelmisto
Ohjelmisto avaa monipuolisesti eri CAD-tiedostoja, kuten DRW-, DWG- ja DXF-tiedostoja. Se sisältää myös peruspiirto-, muokkaus- ja tulostusominaisuudet, joten se soveltuu myös CADS Planner -ohjelmiston perusominaisuuksien harjoitteluun. Ohjelmistossa ei ole tallennusmahdollisuutta.

Avaa IFC-tietomalleja
CADS Planner Viewer tukee myös rakennusalalla yleistyvää tietomallipohjaista suunnittelua. Viewerillä voit avata IFC 2×3 -standardin mukaisia IFC-malleja, esimerkiksi arkkitehti-, rakenne-, LVI- ja sähkömalleja. Malleja voidaan tuoda yhteen kuvaan useampia, jolloin syntyy ns. yhdistelmämalleja.

Monipuoliset tulostusominaisuudet
CADS Planner -ohjelmiston monipuoliset tulostusominaisuudet ovat käytettävissäsi myös Viewer-ohjelmistossa. Voit tulostaa kuvia mm. arkkikoon mukaan (näet helposti, paljonko paperille mahtuu), paloina (kun iso kuva pitää tulostaa useassa osassa pienemmälle paperille) tai raamitulostuksena (hyödyntäen kuvassa olevia valmiita piirustusraameja). Helppokäyttöisten tulostusasetusten avulla voit vaikuttaa monipuolisesti tulostuksen ulkoasuun, mm. viivanpaksuuksien osalta.

www.cads.fi