VALTAKUNNALLINEN VAIHDE
Palvelemme arkisin klo 8-17:00

NiiniPlus-projektipankki

NiiniPlus-projektipankki pitää huolen tiedostoistasi ja dokumenteistasi aina niiden versionhallinnasta edistyneeseen yhteistyöhön asti, huomioiden projektisi eri käyttäjäryhmien tarpeet.

Klikkaa suuremmaksi!

Edellyttääkö projektisi onnistuminen

  • dokumentin- ja versionhallintaa
  • arkistointia
  • tiedon organisointia selkeiksi kokonaisuuksiksi
  • organisaatiorajat ylittävää tiedon ja dokumenttien kulkua sekä yhteistyötä
  • tarjouspyyntöjen tekemistä
  • kopioiden vaivatonta tilaamista?

Jos vastasit kyllä, projektipankkimme on juuri sinua varten!

NiiniPlus-palvelun avulla tiimilläsi on aina viimeisimmät dokumentit ja piirustukset käytössään – ajan tasalla pysyminen on helppoa kustomoitavien muutosvahtien ja automaattisen synkronoinnin avulla. Onnistumisesi ei jää kiinni tiedonkulusta.

Palvelumme mukautuu dynaamisesti tarpeisiisi, sillä se koostuu moduuleista, joista saat valita juuri omaan tilanteeseesi parhaiten soveltuvat työkalut. Tallennustilaakin saat juuri niin paljon kuin projektisi onnistuminen edellyttää. Käyttäjien määrää ei ole rajoitettu.

NiiniPlus-projektipankkia kehitetään jatkuvasti käyttäjiltä saadun palautteen pohjalta. Sinulla on siis aito mahdollisuus olla mukana luomassa itsellesi sopivaa tuotetta. Kun projektisi on saavuttanut päämääränsä, voit hankkia asiakirjoille ja dokumenteille takuun projektin päättymisen jälkeistä aikaa varten.

Haluatko tietää lisää? NiiniPlus-projektipankista saat lisätietoa ottamalla yhteyttä myyntiimme joko puhelimitse numerosta 010 6803 200 tai sähköpostitse osoitteesta myynti@kopioniini.fi. Jos olemme jo entuudestaan tuttuja, voit ottaa yhteyttä suoraan omaan yhteyshenkilöösi.

NiiniPlus-projektipankin käyttäjätuki
puh. 010 6803 445
tallennus@kopioniini.fi

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastataksemme yhä paremmin asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin.
Tässä lyhyessä kyselyssä toivomme sinulta sekä määrällistä että laadullista palautetta NiiniPlus-projektipankista.
Käythän antamassa palautetta tai kehitysehdotuksen NiiniPlus-projektipankistamme. Kiitos!