VALTAKUNNALLINEN VAIHDE
Palvelemme arkisin klo 8-17:00

SendIt-tilauskanava

Oletko tuskastunut kopiotilausten tekemiseen sähköpostitse? Joudutko etsimään edellisten tilaustesi tietoja kymmenien lähetettyjen viestien joukosta? Luo käyttäjätili ja säästä aikaasi!

Ilmainen SendIt-tilauskanava antaa käyttöösi tilausten tekemistä helpottavia ominaisuuksia. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä ja pääset heti käyttämään palvelua.

Turvallista tiedonvälitystä

SendIt käyttää SSL-suojattua yhteyttä. Lisäksi käyttäjätunnuksella ja salasanalla suojattu yhteys varmistaa, että toimitetut tiedot pysyvät koko ajan oikeissa käsissä.

 

 

Sano ei epävarmuuksille

SendIt-tilauskanavan kautta tehty tilaus välittyy suoraan tuotannonohjausjärjestelmäämme. Tilauksesi ei voi jäädä matkan varrelle esimerkiksi inhimillisen erheen tai teknisen ongelman vuoksi. Sähköpostin tiedostokokorajoitukset ja muut rajoittavat tekijät eivät vaikuta palvelun toimintaan. Voit toimittaa suurenkin tiedoston eteenpäin kokonaisena aina yhtä nopeasti ja varmasti.

 

Helppoa tiedonsiirtoa

Lataa tiedostosi järjestelmään perinteisesti joko navigoimalla tiedostosijaintiin tai raahaamalla latausikkunaan. Voit ladata myös zip-tiedostoja, jotka SendIt purkaa automaattisesti. Tiedostojen latauksen yhteydessä palvelumme varmistaa, että tieto on siirtynyt ongelmitta perille. Voit seurata tilauksesi kulkua reaaliajassa tarkastelemalla tilaushistoriaasi.

 

Väliaikaista arkistointia

SendIt arkistoi palveluun lataamasi tiedostot kahden kuukauden ajaksi. Aineistosi ovat turvassa palvelimillamme ja löydät helposti tarvitsemasi aineistot. Esimerkiksi jatko- ja uusintatilausten tekeminen on tehty todella nopeaksi ja vaivattomaksi. Kahden kuukauden jälkeen SendIt ”putsaa” eli poistaa tätä vanhemmat tiedostot.

 

 

SendIt -järjestelmän käyttäjätuki
puh. 010 6803 445
tallennus@kopioniini.fi

 

Lataa käyttöohje:
SendIt-ohje