VALTAKUNNALLINEN VAIHDE
Palvelemme arkisin klo 8-17:00

Verkkokaupan käyttö- ja toimitusehdot

 

 

Verkkokaupan käyttö- ja toimitusehdot

Online Store Terms and Conditions

Voimassa 1.4.2018 alkaen

Päivitetty 6.7.2018

Yleistä verkkokaupasta

 1. Verkkokaupan tuotteita myy Kopio Niini Oy, y-tunnus 0199332-3.
 2. Myymme tuotteita vain Suomen rajojen sisäpuolelle.
 3. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.
 4. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.
 5. Asiakas vastaa aina omien tietojensa oikeellisuudesta.
 6. Mikäli asiakas luo verkkokauppaan asiakastilin eli rekisteröityy käyttäjäksi, on hän vastuussa käyttäjätunnuksensa ja salasanansa salassapidosta.
  1. Mikäli unohdat käyttäjätunnuksesi, voit pyytää uutta salasanaa kirjautumisikkunan yhteydessä olevasta linkistä
  2. Asiakaspalvelu ongelmatilanteissa
   1. Sähköpostitse: Lähetä meille kuvaus kohtaamastasi ongelmasta tai häiriötilanteesta osoitteeseen helpdesk@kopioniini.fi tai
   2. Ota meihin yhteyttä chat-palvelumme kautta joko verkkokaupassa tai kotisivujemme kautta osoitteessa www.kopioniini.fi
 • Puhelimitse: 010 6803 040
 1. Käyttäjän palveluun tallentamia tiedostoja säilytämme kuusi (6) kuukautta, jonka jälkeen järjestelmä automaattisesti poistaa sitä vanhemmat tiedostot.
 2. Kopio Niini Oy pidättää oikeuden:
  1. Katkaista asiakassuhde yksipuolisten väärinkäytösten, jatkuvien palautusten, maksamatta ja peruuttamatta jätettyjen tilausten, tai toistuvien peruutusten vuoksi ilman perustelua tai ilmoitusta.
  2. Laskuttaa asiakkaalta toistuvista peruutuksista tai maksamattomista tilauksista aiheutuneet ylimääräisen työn kulut
  3. Poistaa ilman erillistä ilmoitusta sellaisen verkkokauppaan rekisteröityneen käyttäjätilin, jonka epäilemme olevan vilpillinen.
 3. Tekemällä tilauksen hyväksyt sekä käyttö- ja toimitusehtomme (tämä dokumentti) sekä tietosuojakäytäntömme: https://www.kopioniini.fi/yritys/tietosuoja/.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupastamme osoitteesta: www.kopioniini.niinishop.fi

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jonka yhteydessä on linkki tilauksen tarkempiin tietoihin, kuten:

 • Toimitusosoite
 • Toimituksen sisältö
 • Hinta
 • Tilauspäivämäärä

Mikäli käyttäjä rekisteröityy palveluun, pääsee hän tarkastelemaan koko käyttäjätunnukseen liitettyä tilaushistoriaa oman profiilin tietojen kautta.

Maksutavat

Voit maksaa ostoksesi joko VISA- tai MasterCard-korteilla verkkokaupassa maksettaessa (koskee myös noutoa). Noutomahdollisuus koskee vain Helsingin Pitäjänmäen toimistoamme.

Palvelun tarjoaja voi muuttaa käytettävissä olevia maksutapoja. Muutoksesta ilmoitetaan palveluntarjoajan verkkosivuilla. Palveluntarjoajalla on oikeus tarkistaa käyttäjän luottotiedot ennen tilauksen toimittamista.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen noin 3-5 päivää. Poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan tuotevaihtoehtojen yhteydessä. Lähetys saatetaan Kopio Niini Oy:n harkinnasta jakaa useampaan lähetyserään. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan Kopio Niini Oy:n kotisivuilla osoitteessa www.kopioniini.fi tai verkkokaupan etusivulla.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimitus:

Tuotteet toimitetaan tilauksessa ilmoitettuun toimitusosoitteeseen tai -osoitteisiin Postin Kotipaketti-palveluna. Jos vastaanottajaa ei ole paikalla sovittuna toimitusaikana, vastaanottajalle jaetaan yhteydenottopyyntö. Lähetykselle on tilattavissa maksullinen uudelleen jakelu tai vastaanottaja voi pyytää paketin noudettavaksi Noutopisteeseen. Lisätietoa Postin Kotipakettipalvelusta löydät täältä: https://www.posti.fi/yritysasiakkaat/paketit-ja-logistiikka/paketit-kotimaahan/kotipaketti.html

Tilauksen hintaan lisätään toimituskulut 9,5€.

Nouto:

Tuotteet voi myös valita noudettavaksi Helsingin Pitäjänmäen toimistoltamme.

Kuluttaja-asiakkaiden peruuttamisoikeus ja tuotteiden palauttaminen

Kuluttajansuojalain 14 § mukainen peruuttamisoikeus koskee ainoastaan kuluttaja-asiakkaita.

PERUUTTAMISOIKEUTTA KOSKEVAT RAJOITUKSET:

Kuluttajan peruuttamisoikeus raukeaa silloin, kun tuotetta valmistetaan tai jota muunnellaan kuluttajan vaatimusten mukaisesti tai selvästi henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi. Tällöin peruuttamisoikeus ei koske esimerkiksi tuotetta, joka on valmistettu asiakkaan Kopio Niini Oy:lle toimittaman aineiston mukaisesti.

Lisää peruuttamisoikeutta koskevia rajoituksia löydät osoitteesta: https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1978/19780038

Kuluttajalla on oikeus peruuttaa koti- tai etämyyntisopimus ilmoittamalla siitä peruuttamislomakkeella tai muulla yksiselitteisellä tavalla Kopio Niini Oy:lle viimeistään 14 päivän kuluttua palvelusopimuksen tai sähköisesti toimitettavaa digitaalista sisältöä koskevan sopimuksen tekemisestä, kauppasopimuksessa tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta taikka, jos kyse on tavaroiden säännöllisestä toimittamisesta, ensimmäisen tavaraerän vastaanottamisesta.

Jos kuluttaja peruuttaa koti- tai etämyyntisopimuksen, hänen on palautettava vastaanottamansa tavara viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Kuluttajan on vastattava tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kuluista.

Palautukset on tehtävä osoitteeseen Höyläämötie 2, 00380 Helsinki. Pakkaa palautettavat tuotteet niin, että ne eivät pääse vahingoittumaan kuljetuksen aikana. Suosittelemme käyttämään tuotteiden alkuperäispakkausta. Merkitse pakkauksen päälle teksti Verkkokauppapalautus.

Mikäli kuluttaja-asiakas on käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, kuluttaja-asiakas vastaa tuotteen arvon alentumisesta enintään tuotteen täyteen arvoon saakka.

Kopio Niini Oy:llä on oikeus pidättäytyä maksun palauttamisesta, kunnes palautus on vastaanotettu tai kunnes kuluttaja-asiakas on yksiselitteisesti osoittanut lähettäneensä palautuksen.

Maksupalautukset toteutetaan sillä tavalla, jota kuluttaja-asiakas on tuotteita tilatessaan käyttänyt.

Mikäli lähetys palautuu Kopio Niinille, säilytämme sitä väliaikaisvarastossa kahden viikon ajan osoitteessa Höyläämötie 2, 00380 Helsinki.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa & virheet ja reklamaatiot

Kuluttaja-asiakkaat

Kopio Niini Oy vastaa tuotteiden virheellisyydestä kuluttajasuojalain 5 luvun mukaisesti (https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1978/19780038#L5).

Kuluttaja-asiakkaan huomatessa virheen hänelle toimitetuissa tuotteissa, tulee hänen ilmoittaa asiasta välittömästi joko puhelimitse tai sähköpostitse. Virheellisen tuotteen tapauksessa toimitamme tilalle joko virheettömän tai korvaavan tuotteet tai hyvitämme virhettä vastaavan hinnan.

Yritysasiakkaat

Yritysasiakkaidemme tapauksessa noudatamme graafisen teollisuuden yleisiä toimitusehtoja. Löydät ehtomme täältä: https://www.kopioniini.fi/yritys/toimitusehdot/

Yleistä tuotteiden virheellisyyteen liittyen

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä kirjallisena välittömästi osoitteeseen myynti@kopioniini.fi tai postitse:

Kopio Niini Oy

Verkkokauppapalautukset
Höyläämötie 2
00380 Helsinki

Mikäli tuote/paketti on vaurioitunut Postin kuljetuksen aikana, asiakkaan on välittömästi tehtävä reklamaatio Postille.

Asiakkaan tulee tarkastaa toimitus välittömästi toimituksen vastaanottamisen jälkeen. Pakkaus on säilytettävä mahdollista palautusta varten. Tuotteen paketti tulee aina avata varoen ja pakkausta vaurioittamatta. Palautettavan tuotteen tulee olla uutta vastaavassa kunnossa.

Ilmoita seuraavat tiedot palautuksen / reklamaation yhteydessä:

Kirjoita viestin aiheeksi “Reklamaatio” ja tilausnumerosi, eli esimerkiksi “Reklamaatio AAABBBCCC”.

Henkilötiedot:

 • Etu- ja sukunimi
 • Osoitetiedot
 • Puhelinnumero
 • Pankkitiedot (tilaus hyvitetään samalle tilille / kortille, kuin mistä maksu on tapahtunut)

Reklamaatiotiedot:

 • Tuote
 • Reklamaation syy

Jos sinulla on mitään kysyttävää näihin ehtoihin, tai tilaukseesi liittyen, otathan meihin yhteyttä ennen tilauksen tekemistä.

Huomioitavaa:

 • Tilaajan alkuperäisen aineiston aiheuttamaa huonoa painolaatua (esim. kuvien liian alhainen resoluutio) ei katsota virheelliseksi tuotteeksi tai toimitukseksi.

Markkinointi

Käyttäjä antaa palvelua käyttöönoton yhteydessä Kopio Niinille luvan asiakasviestintään, suoramarkkinointiin ja palvelun käyttöön liittyvään viestintään sekä suostumuksensa kerätä hänestä anonyymisti taltioitavaa käyttäjädataa. Lisää tietoa tietosuojastamme ja tavoistamme kerätä ja käyttää henkilötietoja löydät täältä:

https://www.kopioniini.fi/yritys/tietosuoja/

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Kopio Niini Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Kopio Niini Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.