VALTAKUNNALLINEN VAIHDE
Palvelemme arkisin klo 8-17:00

Esitteet

Esitteessä voit kertoa yrityksesi tarinan, esitellä tuotteesi ja palvelusi. Esitteet ovat ennen kaikkea yrityksesi brändin rakentaja ja olennainen osa markkinointiviestintää, oli sitten kyseessä messut, tapahtumat, asiakastilaisuudet, myynnin tukimateriaali tai muu viestintä. Esitteiden koot ja paperimateriaalit vaihtelevat aina tarpeesi mukaan. Kopio Niinin ammattitaitoinen henkilökunta osaa auttaa sinua löytämään juuri sen oikean materiaalin jälkikäsittelyineen, jolloin ideasi saavat aina arvoisensa painon. Toteutamme toiveittesi mukaiset esitteet myös pikaisella aikataululla ja vain kerralla tarvittavan määrän, jolloin voidaan säästää materiaalikuluissa.

Tarjoamme myös ammattitaitoista graafista suunnittelupalvelua esitteiden ja muiden markkinointimateriaalien tekoon. Halutessasi voit lähettää esitteesi asiakkaille tai muille kohderyhmille, hoidamme sen puolestasi suoramarkkinointipalveluidemme kautta.

PAINOTUOTTEESTASI NYT MYÖS DIGIJULKAISU

Nyt voit tilata painotuotteestasi myös digijulkaisun. NiiniDigi on digijulkaisemisen palvelumme, jossa teemme esitteestäsi tai katalogistasi myös netissä selattavan näköisversion. Tutustu.