VALTAKUNNALLINEN VAIHDE
Palvelemme arkisin klo 8-17:00

Hansel

Kopio Niini on Hanselin puitesopimustoimittaja paino- ja tulostuspalveluissa sekä rakennuspiirustuspalveluissa

Hansel on valinnut Kopio Niinin paino- ja tulostuspalveluiden sekä rakennuspiirustuspalveluiden sopimustoimittajaksi valtionhallinnolle. Kopio Niini on ainoa hyväksytty pienpainotuotteiden toimittaja sekä myös kokonaispalvelun tarjoaja. Puitesopimus kattaa monipuoliset graafisen alan palvelut lisäpalveluineen ja lopputuotteita voivat olla esimerkiksi käyntikortit, lomakkeet, vihkot, raportit, kirjat, julisteet, roll upit tai erilaiset kyselytutkimukset. Rakennuspiirustuspalvelut sisältävät mm. värilliset ja mustavalkoiset rakennuspiirustukset sekä skannaus- ja digitalisointipalvelut.

Kopio Niinin graafinen suunnittelu- ja taittopalvelu toteuttaa visualisointitarpeet painomateriaaleista messuosastoihin ja nettisivujen ulkoasuihin. Suoramarkkinointipalvelu tarjoaa avun suoramarkkinoinnin toimenpiteisiin kohderyhmäpoiminnasta postitukseen. Kopio Niinin sähköiset palvelut kattavat verkkokauppapalvelun, jonka kautta voi kätevästi tilata painotöitä.

Hanselin puitejärjestelyn kautta kaikki valtionhallinnon organisaatiot voivat hankkia paino- ja tulostuspalveluita Kopio Niiniltä suoraan tai kevennetyn minikilpailutuksen kautta.

Vahva osaaminen valtionhallinnon palveluissa

Kopio Niinillä on vahva valtionhallinnon toimialaosaaminen ja asiakkainamme on mm. Helsingin, Lappeenrannan ja Tampereen kaupungit, useat keskisuuret ja pienet kaupungit sekä kunnat, ministeriöt ja useat muut valtionhallinnon organisaatiot.

Ota yhteyttä

Paino- ja tulostuspalveluiden aloittaminen sujuu helposti. Valtion organisaatiot voivat lähettää kaikki tarjouspyynnöt osoitteeseen: kevennettykilpailutus@kopioniini.fi
Vaihtoehtoisesti voit täyttää tarjouspyyntölomakkeen täältä.

Henkilökohtaisesti valtionhallinnon asiakkaita palvelevat:

Kari Nikula
myyntipäällikkö
puh. 010 6803 402
gsm 050 4094 777

Arto Harakka
hallintojohtaja
puh. 010 6803 214
gsm 0400 463 802

Esimerkkejä erilaisista Kopio Niinin toimituksista puitesopimuksen alueilla syksyllä 2010:

  • Kopio Niini toteuttaa Maa- ja metsätalousministeriölle laajan Maataloustutkimus 2010 -kyselytutkimuksen. Tutkimuksen kohteena 65 000 maatilaa Suomessa. Kopio Niini vastaa saatekirjeiden, lomakkeiden ja kirjekuorien painatuksesta, muuttuvan tiedon tulostamisesta lomakkeisiin, saatekirjeiden ja lomakkeiden kuorittamisesta sekä tutkimusmateriaalin toimittamisesta Itellaan. Tutkimukseen sisältyy useita eri versio- ja postituseriä.
  • Kopio Niini tulostaa ja toimittaa mm. käyntikortteja ja raportteja Aluehallintovirastolle ja Opetushallitukselle.