VALTAKUNNALLINEN VAIHDE
Palvelemme arkisin klo 8-17:00

Julisteet ja roll upit

ROLL UPIT

Meiltä saat myös kätevät ja näyttävät roll up -kuvatelineet sekä esittelyseinät kuvavuotineen. Ne sopivat mainiosti yrityksesi esittelyyn messuilla ja asiakastilaisuuksissa sekä tuote-esittelyihin. Roll upit ovat rakenteeltaan kevyitä ja kestäviä. Tyylikkäitä roll upeja on saatavana eri kokoja tarpeesi mukaan.

Näyttävät esittelyseinät toimivat upeina mainoksina ja tilanjakajina isommissa tiloissa! Pop up -esittelyseinä on kätevä pystyttää ja purkaa omin voimin esimerkiksi messuilla.

JULISTEET

Persoonalliset, tyylikkäät ja laadukkaat julisteet voit tilata Kopio Niinistä yrityksen markkinoinnin tueksi, omaksi iloksi tai lahjaksi ystävälle. Julisteiden leveys voi olla jopa 1,5 metriä ja pituus useita metrejä, paperirullan pituuden mukaan. Käyttötarkoitukseen ja mieltymyksiisi sopivien materiaalien valitsemisessa auttaa ammattitaitoinen henkilökuntamme.

Vaativaa käyttöä varten julisteen voi suojata kestävällä laminoinnilla ja pohjustaa kapalevylle. Laminoinnin voit valita joko kiiltävä- tai mattapintaisena. Juliste voidaan myös kehystää valikoimastamme valitsemillasi kehyksillä.

Myymälämateriaalit

Tutkimusten mukaan myymälässä tehdään jopa 75% kaikista ostopäätöksistä. Näyttävät myymälämateriaalit ja kiinnostava myymäläsisustus houkuttelevat shoppailemaan. Meidän mielestämme myymälä onkin erittäin tärkeä media.

Tarvitsetko apua markkinointimateriaalien suunnitteluun?

Halutessasi toteutamme roll up -kuvatelineiden, julisteiden ja muiden markkinointimateriaalien graafisen suunnittelun. Tutustu graafiseen suunnittelupalveluumme.